Er zijn vele bespanners en sportwinkels die badmintonrackets bespannen en naar alle waarschijnlijkheid ook vakkundig zijn. Maar toch steekt de bespanservice van BadmintonWorld er met kop en schouders bovenuit. Niet alleen vanwege de prijs per bespanning, maar ook qua kwaliteit en service.

Bij BadmintonWorld Bespanservice krijgt u altijd het juiste advies op maat en een professionele bespanning tegen een betaalbare prijs. De bespanner van BadmintonWorld Bespanservice heeft al ruim 25 jaar ervaring met het bespannen van badmintonrackets en is sinds 2014 ook Member of the Yonex Stringingteam Benelux en bespant alle merken en type badmintonrackets.

BadmintonWorld Bespanservice

U hebt de keuze uit meerdere merken (Yonex, Kumpoo en JNICE) en type snaren, welke ook in meerdere kleuren leverbaar zijn. Maar ook twee kleuren snaren of een Hybride bespanning is mogelijk. Een Hybride bespanning bestaat uit twee soorten snaren, bijvoorbeeld een Yonex BG65Ti i.c.m. een Yonex BG80. De bespanner van BadmintonWorld Bespanservice was één van de eerste bespanners die experimenteerde met een Hybride bespanning binnen de badminton.

Totaal leverancier

Naast de bespanservice is BadmintonWorld ook leverancier van alle andere badmintongerelateerde artikelen, zoals badmintonracket, gripjes, shuttles, tassen e.d.

Sinds een aantal jaren is BadmintonWorld Bespanservice exclusief distributeur Nederland van de Redclear verenshuttles. De Redclear verenshuttles zijn van hoge kwaliteit en zijn betaalbaar ten opzichte van concurrentie. Er zijn drie types, zoals de Pro-70 (cat.A), T-50 (cat.B) en de T-30 (cat.B). Alle shuttles van Redclear zijn goedgekeurd door Nederlandse Badminton Bond (Badminton Nederland) en mogen dus gebruikte worden in de competitie en toernooien.

BadmintonWorld Bespanservice is o.a. leverancier van het merk Kumpoo, waarvan diverse type badmintonrackets in het assortiment zijn opgenomen. Kumpoo is naast Yonex het tweede grote merk in Japan en is van bijzonder hoge kwaliteit. Kumpoo heeft net als andere merken rackets voor de recreanten als de topspelers die veel van hun materialen eisen.

Naast de eerder genoemde merken (Redclear en Kumpoo) is BadmintonWorld Bespanservice ook uw adres voor de badmintonartikelen van de merken Yonex, Victor, pro’s pro en JNICE.

BadmintonWorld Bespanservice

Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op de website https://www.badmintonworld.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.