De afgelopen 2,5 week heb ik heerlijk genoten van mijn kerstvakantie, effe niets, lekker lamballen en gewoon zo weinig mogelijk doen, behalve genieten. Maar dan komt het moment weer dat je weer aan de slag moet, Back to Work! Vakantie voorbij, dus de mouwen weer omhoog en gaan…

Mijn zoon is afgelopen maandag alweer van start gegaan, niet naar school, maar thuis online lessen volgen via o.a. Teams. Digitaal de lessen volgen, omdat we minimaal tot 19 januari 2021 in de harde lockdown zitten.

Ook ik ben vandaag d.d.6-1-2021 weer begonnen en ook ik werk vanuit huis. Wel jammer, want had toch wel liever op kantoor aan de slag gegaan. je collega’s even het beste toewensen voor het nieuwe jaar. Maar dat heb ik digitaal of telefonisch gedaan. Iets minder persoonlijk, maar het kan gewoon even niet anders.

Dus weer lekker aan de gang, volle mailbox als eerste even doorspitten en dan de nodige acties weer opzetten om de werkzaamheden weer allemaal op te pakken.

Nieuw jaar, nieuwe kansen…

Ook in dit nieuwe jaar zullen we bij ENGIE weer nieuwe projecten opstarten, weer leuke grote projecten waar ik mijn ei wel weer in kwijt kan. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, zo vlieg ik het altijd weer aan.

Je moet jezelf immers ook scherp houden en niet gaan zitten afwachten wat er komen gaat. De kansen pakken die je pakken kan, zodat je bedrijf er beter van wordt. Ik zie het altijd maar zo, dat als het goed gaat met het bedrijf waar ik werk, dat het dan ook goed gaat met mij.

Ik verwacht dat het weer een leuk en druk jaar gaat worden. Precies hoe ik het graag wil…

Niet alleen maar werken…

Maar het leven bestaat niet alleen uit werken, want ook de vrije tijd is heel belangrijk, dus zal ik ook weer tijd besteden aan mijn gezin en vrienden. Al is dat wel even afwachten hoe dit gaat lopen in 2021. Maar ik verwacht dat we weer langzaam terug naar het oude gaan, al is dat ook even afwachten of we echt terug gaan naar het oude.

En ik niet alleen heb leuke plannen voor het nieuwe jaar, ook mijn zoon heeft alweer wat leuks bedacht naast zijn favoriete sport badminton. Hij heeft met kerst zo’n GoPro-achtige camera van ons gehad. Zo’n kleine videocamera, die hij op zijn ATB wil monteren en tijdens het fietsen wat actiefilmpjes wil gaan maken, die hij later gaat bewerken op zijn laptop om ze dan op YouTube en daar dan op zijn website leuke berichten/blogs over te schrijven.

Trailer op het YouTube kanaal van mijn zoontje.

Klinkt al hartstikke leuk natuurlijk, dus ben benieuwd wat hij er van gaat maken. Zijn YouTube-kanaal heeft ie al aangemaakt en blijkbaar is hij ook bezig met zijn eerste post voor op zijn website. Ik wacht met smart af!

En verder hoop ik dat we een mooi jaar tegemoet gaan. Ik ben in ieder geval al blij dat 2020 voorbij is, een jaar wat ons nog lang in het geheugen zal blijven.

Maar voor nu is het Back to Work, schouders eronder en werken voor een mooi jaar, maar ga zeker niet vergeten te genieten van de mooie momenten die nog gaan komen met mijn gezin en vrienden.

Ik wil nog veel mooie momenten creëren, die mij nog lang in het geheugen zullen blijven hangen….

One Reply to “Back to Work”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.