Al een paar jaar werk ik belangeloos mee aan het bespannen van badmintonrackets die door Renate van der Wee worden meegenomen naar Lombok, zodat de kinderen daar kunnen genieten van het spelen van badminton. Het is ook leuk om te zien dat de kinderen daar ook echt van genieten.

Renate van der Wee vertrekt binnenkort weer naar Lombok in Indonesië, waar ze “haar” kinderen weer zal ontmoeten. En natuurlijk zal ik haar weer volgen op de speciale facebookpagina Anak Bahagia

BadmintonWorld Bespanservice
Bespannen voor de kinderen in Lombok

Oproep

Heb jij ook een oud badmintonracket welk nog in goede staat is of leuke sportkleding voor kinderen? Stuur mij dan even een berichtje en ik breng je contact met Renate van der Wee, zodat zij kan bepalen of ze nog wat nodig heeft.

De badmintonrackets zullen dan, mits nodig, voorzien worden van een nieuwe bespanning en/of nieuwe grip. Namens BadmintonWorld Bespanservice zal ik dat persoonlijk kosteloos voor de kinderen in Lombok regelen.

Comments (2)

    • Corné

      Beantwoorden

      Ik doe het met liefde en plezier voor de kinderen. Dank je voor het compliment dat het mij siert. Maar zo ben ik, doe veel voor kinderen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *