Ik ben nu 19 dagen onderweg om weer fit te worden, vanaf 1 juli 2020 weer volop aan het sporten en voel me met de dag prettiger in mijn vel zitten. Hier en daar wat kleine pijntjes, maar geen onhandigheden dat ik niet verder kan sporten. En hee, ik ben ook geen 18 meer, over een paar maanden wordt ik immers al 50!

Maar dat ik in oktober Abraham ga zien qua leeftijd, wil niet zeggen dat ik mijn eigen daar ook naar gedraag. Verre van dat, ik ben géén oude lamzak die niets uit het leven haalt, maar juist van het leven geniet. En daar hoort een beetje fit zijn bij, want wil ook nog jaren kunnen badmintonnen. Dus een beetje werken aan jezelf, is zeker niet verkeerd.

En wat is er dan leuker om je kinderen net zo gemotiveerd te krijgen om ook de sportschool in te gaan met hun vader, gezellig samen trainen. En even voor de duidelijkheid, is het een keuze die ze zelf hebben gemaakt, ik dwing ze nergens toe. Dus dat maakt het dan nog mooier…

Samen met mijn kinderen sporten bij Basic-fit
Samen met mijn kinderen sporten bij Basic-fit

Mijn zoontje Jonathan is al een echte sportbeest, heerlijk om hem steeds bezig te zien met badmintonnen en nu dan ook intensief met mij bij Basic-fit aan het sporten. Mijn dochter Rowena heeft het na lange tijd even weinig tijd te hebben gehad, nu ook weer opgepakt en 1x per week gaat ze nu gezellig met mij mee.

Super trots op mijn kinderen !!!

Voor mij is het nu 3x per week 1,5 – 2 uurtjes trainen bij Basic-fit. En ik voel er mijn eigen geweldig bij. Natuurlijk ook nog één keer per week badmintonnen bij mijn clubje BC Culemborg. Wat het totaal op 4x per week sporten brengt. En ik zie zelf al resultaten in de 3e week dat ik aan het sporten ben. Niet dat ik dagelijks op de weegschaal ga staan, want ik ben niet geobsedeerd door het getalletje op de weegschaal, maar juist gefocust op hoe ik me voel. Vele malen belangrijker dan dat je probeert veel af te vallen.

Mijn trainingen zijn combinaties van cardio en krachttraining, alles geheel op eigen inzicht en wat ik leuk vind. Zijn dat de juiste trainingen? Ik zou het echt niet weten, waarschijnlijk zou een Personal Trainer het heel anders aanpakken om mij weer fit te krijgen.

Maar zoals ik zei, ik wil me goed en fit voelen, maar daarbij vergeet ik zeker ook niet om te genieten van het leven. Ik ben nu eenmaal een Brabantse Bourgondiër, ik hou van een koud biertje en lekker eten. Dat is iets waar men niet aan mag komen, dat is genieten met de grote zachte G!

Eens kijken waar ik over een maandje sta met mijn fitheid. Ik hou jullie op de hoogte!

4 Replies to “Al 19 dagen onderweg….”

  1. Zou je niet zeggen hoor Corné, dat jij dit jaar 50 wordt. Ik had je meer rond de 45 gegeven hoor.

    En wat gaaf zeg, dat je kinderen met hun fitte papa meegaan.
    Super leuke foto’s ook met je kinderen. Trotse papa hoor, zo op de foto, je straalt dat wel uit hoor.

    1. Het is toch echt waar hoor Jennifer, ik wordt in oktober 50. Dank je wel voor het compliment.

      Ik ben enorm trots op al mijn kinderen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.