14 augustus 1989, de dag waarop ik naar Oisterwijk ging op mijn Puch Maxi-S, waar ik op de vestiging van GTI Installatietechniek aan de Schijfstraat 24 mijn contract mocht gaan tekenen. Na het tekenen van het contract zou ik aan het werk gaan als Leerling monteur in de Installatietechniek in de discipline Elektrotechniek.

Het contract was ondertekend en werd doorgestuurd naar mijn eerste standplaats, De Meeuw in Oirschot, waar ik op mijn brommertje inclusief een gereedschapskist naar toe mocht gaan. Mijn eerste echte job was een feit. Een fulltime contract, waarbij ik de mogelijkheid kreeg om verder te leren. Dat kon toen nog onder werktijden, 4 dagen werken en 1 dag naar school om mijn MSI-diploma te halen.

De jaren vlogen voorbij, ik leerde meer en meer, klom de ladder op, van leerling monteur naar hulpmonteur, door naar monteur en eerste monteur, om als laatst chef-monteur te zijn op grotere projecten, waarbij je de leiding had over 10 á 20 monteurs. Projecten in allerlei vormen, van Utiliteitenbouw naar Industriële projecten. projecten als De Meeuw, CZ Tilburg, Fuji, IFF, te veel om nog op te noemen. Als laatste project, voor ik een carrière switch binnen het bedrijf zou gaan maken, heb ik een nieuwbouw voor Van Voorden in Zaltbommel mogen realiseren.

Van de buitendienst naar de binnendienst, op kantoor als Werkvoorbereider ging ik aan het werk in een satellietkantoor van GTI GDF Suez. Na een paar maanden naar Oisterwijk, om vervolgens nog 2 jaar onze collega’s in Capelle a/d IJssel te mogen helpen. Eenmaal weer terug in Oisterwijk aan de ons kantoor aan de Schijfstraat 21, ontwikkelde ik mijn eigen al snel naar Senior Werkvoorbereider.

30 jaar in dienst
30 jaar in dienst bij….

En in de jaren is de naam GTI helaas verdwenen, vervangen door de namen GTI GDF Suez en Cofely, welke uiteindelijk ook zijn vervangen door de naam ENGIE.

En nu…. 30 jaar later! Nu hang ik qua werkzaamheden tussen de Senior Werkvoorbereider en Projectleider in. Hopelijk kan ik binnen ENGIE Services Zuid BV mijn eigen nog bewijzen en opwerken tot Projectleider of nog verder….

One Reply to “30 Jaar in dienst”

  1. Dan heb je een mooie tijd achter de rug bij dit bedrijf. En best wel uniek tegenwoordig, om al 30 jaar bij hetzelfde bedrijf te werken. Kom je niet vaak meer tegen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.