18 jaar jong alweer…

Of het de dag van gisteren was, dat mijn vierde dochter werd geboren. En nu ineens is deze kleine meid een grote meid geworden en is alweer 18 jaar jong vandaag. Wat gaat het allemaal toch hard, kleine kindjes worden groot, sneller dan je verwacht. En dan juist nu is deze klote corona-tijd, kunnen we het niet uitbundig vieren.

Net als de verjaardag van mijn zoontje, vrouw en ook mijn 50e verjaardag, valt ook deze bijzonder 18 verjaardag van mijn dochter in het water. Het is natuurlijk jammer, maar we kunnen het niet anders maken dan het is.

Maar dat wil niet zeggen dat we deze dag stilletjes voorbij laten gaan. No way!

De slingers zijn opgehangen, de taart staat te wachten in de koelkast, het feest kan gewoon beginnen. Oké, klein feestje met het gezin. Maar dat maakt deze kleine kanjer niet minder jarig.

Even wat foto’s uitzoeken…

En dan wil je leuke foto’s uitzoeken, om toe te voegen aan dit bericht! Dat zijn er een hoop in 18 jaar tijd. Maar toch een leuke selectie kunnen maken….


Lieverd, van harte gefeliciteerd met je 18e verjaardag en nog vele mooie jaren, met veel geluk en een goede gezondheid.

Liefs Papa!!!


Wil je haar extra jarig laten voelen op deze dag? Dan zou ze het zeker waarderen en super leuk vinden als je in haar gastenboek op haar website schrijft. Klik HIER om naar haar gastenboek te gaan.

7 thoughts on “18 jaar jong alweer…”

  1. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter, knappe meid hoor. Hopelijk hebben jullie gister toch nog een leuke dag gehad ondanks dat het niet gevierd kon worden zoals je het graag zou willen.

  2. Gefeliciteerd met dochter haar verjaardag. Feesten is onmogelijk in deze tijden van corona, toch koester ik de wetenschap dat we elkaar nog hebben. Jullie dus ook hebben elkaar nog. Geniet daarvan.

  3. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je kleine meid/grote dochter.
    Probeer er toch maar een gezellige dag van te maken.

Geef een reactie