Bij BC Shot zijn ze gek op badminton en houden ze nog meer van gezelligheid. Van jong tot oud, recreatief tot competitiespelers, op ieder niveau wordt er badminton gespeeld bij BC Shot in Dongen. BC Shot bestaat al meer dan 50 jaar en is een gezellige Brabantse club. Je kunt hier lekker als hobby badmintonnen, maar ook competitiespelers tot aan de tweede divisie spelen en trainen bij onze club.

Competitie

BC Shot heeft diverse competitie teams in verschillende leeftijden en niveaus. We hebben competitieteams voor de jeugd, senioren en recreanten. Van U11 t/m tweede divisie wordt er op dit moment badminton gespeeld bij BC Shot. De recreanten spelen een midweek competitie. Deze wedstrijden worden thuis op de reguliere speelavonden gespeeld en zijn daardoor makkelijk in te plannen.

De competitiespelers krijgen wekelijks training van drie toptrainers uit de regio, welke zelf op landelijk niveau hebben gespeeld.

Recreanten

Bij de recreanten draait het vooral om het genieten van het spel badminton. Het niveau van de spelers is heel divers van beginners tot en met oud competitie spelers. Bij BC Shot kun je spelen met gelijkgestemde mensen. Ook zijn er soms trainingen beschikbaar om je techniek en vaardigheden te verbeteren. Zo wordt badminton niet alleen een leuke hobby, maar ook een goede manier om in beweging te blijven.

Jeugd

Badminton is een populaire sport onder jonge spelers vanwege de dynamische en snelle actie op de baan. De sport vereist een goede conditie, snelheid, coördinatie en techniek. Dit maakt het een uitstekende keuze voor kinderen die op zoek zijn naar een uitdagende en veelzijdige sport. Badminton biedt jeugd spelers de kans om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen, waardoor ze zich zelfverzekerder voelen en hun zelfvertrouwen vergroten. Bovendien kan het spelen van badminton bijdragen aan een gezonde levensstijl en helpt het bij het verminderen van stress.

Badminton is een geweldige sport voor jeugd spelers, omdat het hen de kans biedt om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen en tegelijkertijd plezier te hebben.


Wil je meer informatie over BC Shot Dongen en eens een keer gezellig meespelen om de sfeer te proven? Klik dan op het onderstaande logo van BC Shot en lees daar alle informatie over de bijzonder leuke en mooie club.