Van mijn hobby een bedrijf gemaakt, dat is voor vele een jongensdroom die niet altijd uitkomt. Echter had ik vroeger niet de ambitie om een eigen bedrijf te starten, maar als je het uit de hand loopt en je teveel klantjes krijgt is het verstandig om er een serieuze draai aan te geven. En op deze manier is BadmintonWorld Bespanservice ontstaan en mag ik wel zeggen dat we tot de top van Nederland horen qua kwaliteit en service die we leveren aan spelers.

Bespanservice

De bespanservice van BadmintonWorld staat dan ook garant voor kwaliteit en service, welke we beide op hoog niveau hebben gebracht en ook willen behouden. Ik ben als bespanner ook sinds 2014 een gecertificeerd bespanner, “Member of the YONEX Benelux Stringing Team”.

De rackets van onze klanten worden vooraf grondig geïnspecteerd op eventuele zichtbare beschadigingen, zodat wij een eerlijk advies kunnen geven of het racket nog bespannen kan worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als uw investering in een nieuwe bespanning voor niets is geweest.

Vanaf het moment dat u een overeenkomst bent aangegaan met onze bespanservice om uw rackets te laten bespannen, zal het 1 á 2 dagen duren alvorens u uw racket(s) weer kan komen ophalen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de officiële website van BadmintonWorld. Klik daarvoor HIER om deze te bekijken!

Redclear Verenshuttles

Op zoek naar een verenshuttle van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Dan is BadmintonWorld ook het juiste adres! Al menige jaren zijn wij officieel distributeur Nederland van de Redclear Verenshuttles.

Alle drie de types van Redclear zijn goedgekeurd door Badminton Nederland en staan op de shuttlelijst. Redclear Pro-70 (Cat.A), Redclear T-50 (Cat.B) en de Redclear T-30 (Cat.B) zijn bekende shuttles die steeds vaker worden gebruikt door spelers in het hele land. Vooral de Redclear Pro-70 is zeer populair, niet alleen om de hoge duurzaamheid en zeer goede speeleigenschappen, maar ook beduidend veel goedkoper dan de concurrentie in Cat.A op de shuttlelijst.

Redclear Verenshuttles
Redclear Verenshuttles

Bedrukservice

Naast een professionele bespanservice beschikt BadmintonWorld ook over een bedrukservice. Wij kunnen u (sport)kleding bedrukken met teksten en/of logo’s, in diverse kleuren.

Meer informatie over onze bedrukservice kunt u HIER klikken.

Maar ook kunnen wij een totaalpakket aan kleding leveren, zoals sportkleding, hoodies, truien. polo’s, bedrijfskleding.