Onlangs plaatste ik hier op mijn website al een bericht over AirBadminton, de nieuwe outdoor sport die steeds populairder aan het worden. Dit natuurlijk mede omdat de sporthallen nog gesloten zijn en er alleen buiten badminton gepeeld mag worden. Diverse leveranciers en webshops hebben hun voorraad al helemaal leeg verkocht en is het wachten op de nieuwe zendingen met AirShuttles.

Ook lees ik op diverse plaatsen op internet dat bespanningen sneuvelen van de standaard rackets. Bij het lezen van deze klachten denk ik dan dat spelers/speelsters zich niet goed laten voorlichten of dat de desbetreffende verkoper zijn/haar klanten niet goed informeert. Of dat spelers/speelsters gewoon eigenwijs zijn…

Omdat de AirShuttle iets zwaarder weegt, een hardere dop heeft en meer weerstand op je racket geeft dan een standaard nylon- en/of verenshuttle, wordt er door de kenners het advies uitgebracht om je bespanning in je standaard badmintonracket aan te passen. Het is raadzaam om maximaal 8 á 9 kilo op je bespanning te laten zetten en een iets wat dikker snaar. Minimaal 0,70mm of dikker is het advies dan toch wel.

Wil je daarover meer weten? Raadpleeg dan een professionele badminton-bespanner, die kennis heeft van de huidige trend AirBadminton.


WINACTIE !!

Heb je nog géén kennis gemaakt met de AirShuttle? Dan is dit je kans!

Via BadmintonWorld Bespanservice ga ik één koker Redclear AirShuttles weggeven aan twee personen.

Wat moet je daarvoor doen? Eigenlijk is het heel simpel! Deel dit bericht met de facebook-knop (onderaan dit bericht) of kopieer de URL uit de adresbalk op facebook op jouw tijdlijn en schrijf daarna onderaan dit artikel (in de reacties) waarom juist jij een koker AirShuttles zou moeten winnen.

Onder de twee leukste en origineelste inzendingen zal ik dan de kokers verloten en contact met je opnemen, zodat we kunnen afspreken hoe we de AirShuttles bij jou kunnen krijgen.

Deze actie loopt t/m 30 juni 2020

Voorwaarde is dat er minimaal 10 deelnemers moeten zijn, voordat we de AirShuttles gaan weggeven.

Maar vergeet vooral ook niet om dit bericht te delen op je tijdlijn van facebook!

BadmintonWorld Bespanservice

2 Replies to “We geven twee kokers weg…”

  1. Gedeeld op mijn facebookpagina.

    Mijn twee kinderen zouden er hartstikke blij mee zijn als ik deze shuttles zou hebben. Dan kunnen ze in de vakantie ook lekker badmintonnen op de camping.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.