Nieuwe webshop online

BadmintonWorld Bespanservice

Nu het de laatste tijd wat rustig is vanwege de corona-maatregelen en er minder mensen aan het badmintonnen zijn, had ik even wat meer tijd om een nieuwe webshop te bouwen, welke sinds afgelopen week online staat en gebruikt kan worden door de klanten van BadmintonWorld Bespanservice

De corebusiness van mijn bedrijfje ligt dan wel bij het bespannen van badmintonrackets, maar daarnaast verkoop ik natuurlijk ook alles wat te maken heeft met badminton. Een kleine voorraad die ik heb liggen, wil ik dan ook via een webshop aanbieden.

Maar ik wil mijn klanten altijd meer bieden dan alleen wat verkopen. Services staat bij mij hoog in het vaandel en in die sfeer heb ik mijn nieuwe website/webshop opgebouwd: Verkoop & Service

Naast een leuke webshop zal ik de website verder vullen met reviews over producten, algemene nieuwsberichten over mijn onderneming en natuurlijk ook nog leuke Tips & Trics voor andere bespanners.

Dit alles op mijn nieuwe domein https://www.badmintonworldbespanservice.nl

Mijn oude domein www.badmintonworld.nl zal een informatieve website worden, waar voornamelijk bedrijfsinformatie op komt te staan en dat men kan doorklikken naar de webshop.

En ik moet zeggen, dat ik als amateur website bouwer toch zeker tevreden ben over het resultaat. Ik ben er zelf weer trots op wat ik zelf heb gemaakt. En daar draait het allemaal om, dat ik zelf tevreden ben met wat ik met mijn eigen handjes kan maken.


BadmintonWorld Bespanservice

2 thoughts on “Nieuwe webshop online”

Geef een reactie