Tja, ik ben een jongen….eeeh, tegenwoordig een man hahaha en net zoals de vele mannen ook liefhebber van auto’s, zowel oude auto’s als de hedendaagse auto’s. En ja, ook fan van de Formule 1, wat ik vaak kijk.

Maar de mooiste auto’s vind ik meestal toch wel de oldtimers. Dat heeft toch vaak wel meer dan de hedendaagse auto’s. Het trekt mij vaak meer dan de moderne auto’s.

FORD Custom U.S.A. [1949]
FORD Custom U.S.A. [1949]

Tegenwoordig heb je natuurlijk ook veel mooie auto’s, zeker als ze ook nog wel sportief eruit zien. Maar de oldtimers hebben toch die nostalgie, die spreekt meer dan de hightech auto’s die ze tegenwoordig bouwen. Met die oldtimers moest je gewoon alles zelf doen, geen software en sensors die je toen hielpen. Nee, gewoon puur de kwaliteit van degene die achter het stuur zit.

Tegenwoordig is het wel drukker op de wegen dan toen, dus is een beetje hulp nooit verkeerd, maar bedenk wel dat het grootste probleem vaak tussen de bestuurdersstoel en het stuur zit. Zeker tegenwoordig met die smartphones, die door vele maar niet losgelaten kunnen worden of het gehaaste leven wat men vaak heeft.

Maar terug naar auto’s, ik kan er zeker van genieten om naar mooie auto’s te kijken en deze dan ook vast te leggen op een mooie foto….