XS4ALL introduceert als eerste provider malwarefilter in netwerk

Al vanaf 2001 heb ik een internetabonnement bij XS4ALL, wat mij dagelijks nog steeds goed bevalt. begonnen met een USB-modem en nu uiteindelijk glasvezelverbinding. Nagenoeg nooit storingen, dus eigenlijk ook altijd 24/7 online.

Copyright © cona.nl

XS4ALL introduceert als eerste provider malwarefilter in netwerk

Maar daar blijft het niet bij, want buiten de fantastische service helpdesk en kwaliteit van de hardware (FritzBox), merk je steeds weer dat XS4ALL zich blijft verbeteren. Zeker op het gebied van privacy en het beschermen van hun internet verbinding. Zo nu ook dat ze de eerste provider in Nederland zijn die het netwerk beschermd tegen malware.

XS4ALL introduceert als eerste provider in Nederland een malwarefilter in haar netwerk. Klanten zetten het filter kosteloos aan en beschermen daarmee in één keer alle apparaten die in huis verbonden zijn met het internet tegen malware, zoals ransomware en phishing mails van malafide websites. Naast hun computer, tablet en smartphone zijn dus ook digitale thermostaten, camera’s en lampen die online zijn via de vaste internetverbinding, beter beschermd.

Klik HIER om de rest van het blogbericht te lezen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.